/
0 Comments



Alhamdulillah..hari ni masuk usia yg ke22..wahhhaaa, da makin mendewasakn diri lahh..xlama lagi 23, then 24, then 25,..26,...kejap je kan usia ni meniti khdupan kite..sebenarnya nak buat2 x ingat besday sendiri, saya sibukkan diri dalam minggu lepas, dan sehingga smlm sebelum show d dewan perdana felda sy masih terlupa2 besday sy hari ni..pastu dah start wish, kembali lah teringat semula..so malam tadi lebih kurang 12mlm sms pun bertalu2 masuk inbox, sebab mengantuk dan keletihan, sy pun terlena lebih awal malam tadi..thanks banyak2 kepada pengirim2 sms wish, di forum kerabat devotees (devotees.forumwise.com), dan rakan2 yg call..terharu la gak ramai yg ingat..hadiah??? hehe, sy dah x ingat kalau bila besday je kita mesti akan dapat hadiah,sebab pada saya ingatan org tu lebih pnting dan bernilai..apa pun thanks pada 2 org sahabat yg sudi memberikan hadiah, baik sungguuuuuhh org2 itu..=) ni saya sempat amik foto kedua2 present tersebut, saje je wat kenangan, x tau lah taun depan pjg umur dapat lg ke x,.=p



p/s: thanks beriiibuuuu2 bintang buat my beloved mummy and daddy, Dude & Sha.. juga buat KD2, afiq, taqi, devotees, k tini n bro salleh, ely, k amal, fiza, my siblings, sahar, indah, jannah, suraya, mai, nadira, sarah, masrat, aizat, husna, fir, syaz, muhaimin, ain, hidayah, dan lain2 yg x dapat nak dicatat namanya di sini.



You may also like

Alhamdulillah..hari ni masuk usia yg ke22..wahhhaaa, da makin mendewasakn diri lahh..xlama lagi ...