/
0 Comments
Huhu,dah nak menjelang musim exam ni yg stat 30hbct (paper thermodynamics),sempat gak lah saya curik2 masa balik bercuti di umah..jumaat lepas sbnrnya x plan sgt pun nk balik sbb x bli tiket bas lagi, tapi dah gtau mak yg saya nak balik,,sekali lepas solat jumaat g lah beli tket tapi malangnya smua dah yeellekkk..habis..so call la mak, gtau yg x jadi balik..aduhai sayupnyer suara mak daku..terus saya plan balik umah gak,nak wat surprise kat mak.balik je bilik kemas2 barang, dalam kul 4pm pun bertolak gak balik johor dengan kereta..huhu, perjalanan yg x dirancang betul2..ni skrg masih di umah, mungkin esok (isnin) baru balik kl..hmm,,tenangnyer kalau dah hbs exam..=)


You may also like

Huhu,dah nak menjelang musim exam ni yg stat 30hbct (paper thermodynamics),sempat gak lah saya curik2 masa balik bercuti di umah..jumaat lep...