/
0 Comments


Lupa nak post..hehe..last few months saya ada la start amik job design dengan mass industry company, sebuah syarikat printing..then ada la beberapa projek design cover buku yg saya dah buat..Em, ni salah satunya iaitu iaitu buku under kementerian pelajaran, PPSMI VI. Selain tu still lagi dengan running proj iaitu design Encyclopedia for Malaysian Tourism..ni proj yg agak gempak sket sbb mmg sebuah projek yg bsar, memakan masa, dan katanya encyclopedia ni akan ditempatkan di library2 utama seluruh dunia, sebagai usaha memperkenalkan Malaysia.. Gmbr yg saya letak ni hanya mockup (sample) sebelum design sebenar. Doakan lah ye mudah2n projek ni terlaksana sepenuhnya..=)


You may also like

Lupa nak post..hehe..last few months saya ada la start amik job design dengan mass industry compa...