/
0 Comments
Alhamdulillah..hepy sgt sejak hari tu dah setel exam sampai asyik x sempat je nak update blog ni..xpe, skrg ni tengah lepak di ofis devotees, berkampung di cni buat sementara untuk setelkan banyak projek yg masih dalam proses..minggu depan start masuk rcording grup sofieya, then ada lah plan2 lain.harap2nya cuti ni bermakna btul untuk buart semua benda--siapkan projek, berehat di umah, dan berjalan ke kemboja! hehe.
InsyaAllah klu ikut perancangannya Devotees akan ke Kemboja 9hb Dis - 14 Dis..21hb Dis dah naik sem baru plak..ok la tu, dapat bercuti ke ngara org before sambung mengadap buku teks smula. Em, buat masa ni xde apa2 gmbr menbarik untuk dikongsi bersama, cuma dalam masa terdekat insyaAllah mmg saya akan paparkan beberapa pkara menarik termasuk gmbr, demo lagu, dan video khas! =)


You may also like

Alhamdulillah..hepy sgt sejak hari tu dah setel exam sampai asyik x sempat je nak update blog ni..xpe, skrg ni tengah lepak di ofis devotees...