/
0 Comments
Huuhh..abis 3 paper dah buat ms ni..so sementra menanti paper yg akan dtg 8hb ni, hari ni berehat dan bersenang lenang sebab esok dah nak start pulun study untuk next paper..Schedule after exam hbs ni pun dah start buat, n roughly adalah seperti berikut..

10-16hb Nov : Setelkan smua music programming yg masih belum siap, belum start, n yg nak di edit.
17hb Nov : Recording for grup nasyid Sofieya untuk 2 lagu mereka, Teman Terlalu Akrab (ciptaan saya) dan Eksplorasi.
18hb Nov : Recording single saya sendiri, tajuk? SANDIWARA..:)
.....yg seterusnya masih menantikan pihak2 tertentu punyer schedule gak sebab bila time diorg nak masuk recording time tu la saya bz, n begitulah sebaliknya..apa2 pun kita tunggu je ye..


You may also like

Huuhh..abis 3 paper dah buat ms ni..so sementra menanti paper yg akan dtg 8hb ni, hari ni berehat dan bersenang lenang sebab esok dah nak st...