/
0 Comments
walaupun cuti kali ni paling lama (sebulan lebih sket), tapi aktiviti yang jadualnya x mnentu mbuatkan saya macam cuti ni on off je..jmaat lepas 28hb Nov balik ke kl skejap untuk mhadiri majlis Anugerah Nasyid Minggu Ini (NMI) anjuran TV1 di Putrajaya International Convention Center (PICC) pada hari sabtu..ramai gak artis2 nasyid yang terlibat, antaranya otai kita, Rabbani, ada FarEast, mestica, Muadz, Nice, dan lain2, termasuk gak muka2 baru dalam industri ni. Yang surprise ialah Mawi pun buat kezutan gak, datang sebab duet lagu dengan Rabbani. Ahad balik johor smula..semalam baru pegi renew pasport untuk ke kemboja nanti., hari ni insyaAllah nak g tengok MAKUM (pertandingan nasyid antara2 IPTA,antara aktivitinya) di UTM Skudai..Minggu depan insyaAllah confirm ke Kemboja 9hb-14hb, then ada baki seminggu je untuk bercuti lagi..xpe, masa yg ada ni manfaatkan betul2..Lagu Sofieya baru siap upload. Nak setelkan bebrapa pkara lagi..hm..=)


You may also like

walaupun cuti kali ni paling lama (sebulan lebih sket), tapi aktiviti yang jadualnya x mnentu mbuatkan saya macam cuti ni on off je..jmaat l...