/
0 Comments
sungguh sungguh sungguh letih dan lesu betul akhir2 ni..mmg setiap hari jadual sgt pack, sejak minggu lps termasuk uruskan projek nasyid indie, jaga rcording yg boleh dikatakan hmpir kerap dah skrg ni balik ofis devo untuk recording, pastu kelas pun ada je test, quiz, submit assignmnt, dan macam2 lg.

jumaat mlm lps final exam recreation, then terus balik ofis devo untuk training konsert manis, jam 1pagi baru nak masuk backup vocal untuk lagu sy yg bakal dimuatkan dalam 2nd album devo nnt, tajuknya Hadirnya Cahaya (belum confirm lagi), sbuah lagu selawat. esok pg sabtu lak masuk guitar akustik plak,mmg kena siap hari ni gak lagu tu sbb nak terus guna minus one untuk nyanyi malam konsert, then g makan dan buat persiapan untuk konsert malam tu. Ptg soundcheck lbh kurg jm 6.20pm, malam plak saat yg dinantikan, konsert manis, berjalan dengan lancar, alhamdulillah. cuma saya sendiri x sure adakah devo bg yg terbaik malam tu, rasa mcm x berapa sangat, tp komen org nampaknya ok je, xtau lah..balik lebih kurg jam 12.30am.

Ahad pagi bertolak sorang2 drive balik johor, sbb parent yg tercinta bakal pergi mengerjakan umrah pada hari isnin..so sempatlah bersama family malm ahad tu mkn kfc, habiskan masa bersama. Isnin pagi lepas parent dah bertolak jm 11.30am, sy drive balik kl smula, kali ni dgn adikku plak..sampai kl mlm tu agak keletihan sket..kena jaga recording Shureem plak selasa malam, ada test decision science rabu mlm.huhu, mmg letih..


You may also like

sungguh sungguh sungguh letih dan lesu betul akhir2 ni..mmg setiap hari jadual sgt pack, sejak minggu lps termasuk uruskan projek nasyid ind...