/
0 Comments

Favourite pose devotees..hehe


devotees, unic dan ajk yg menjayakan MKI

Penutup, nyanyi lagu Ya Nabi Salamun'alaik dan selawat beramai2..

Ni berita show pada sabtu malam lepas, 14 mac..Devotees & UNIC dijemput utk show di Akademi pengajian islam (API) Universiti Malaya..show ni yg diadakan di dewan utama kuliah API, start 8.30pm sampai lah kul 11pm.. Mula2 ingatkan ada la acara lain selain persembahan devotees n unic, rupa2nya mmg konsert malam tu semata2 persembahan sahaja..so dengan permintaan 3 buah lagu, apa kebenda la yang nak dibuat untuk mengisi masa mlm tu..so kitorg devotees pn tmbh jadi 4 lagu, unic plak nyanyi 5 lagu mlm tu..

Show dimulakan dengan UNIC muncul nyanyi lagu pertama (x tau lagu apa sbb x sempat dengar), dan yg kedua lagu ya habibi ya muhammad..then devotees plak muncul nyanyi 4 lagu ; sahabat, tika dinihari, berjalan tanpa henti, dan bersama..PA system alhamdulillah walaupn xde monitor tp memuaskan hati la jugak..yg ntah papenya plak, saya leh salah lirik masa tarik lagu bersama..huhuhua..'bila masanya menjelma, kejayaan akan tiba, tidak mungkin hidup ini sepi.." sepatutnya ni part adi, tp ntah camner boleh termasuk lirik dia plak, layan jelah, mujur la xde nampak pelik sangat..haha..dalam masa sejam devotees atas pentas tu selain menyanyi, cabutan bertuah, kitorg pn mengarut ntah pape je bagi mencukupkan masa dan menghiburkan pemint, nmpk sokongan penonton yg dtg tu pn best la, mmbuatkan kitorg lagi yakin nak bikin havoc..then setelah selesai devotees perform, unic plak smbung nynyi 3 lagu termasuk lagu remaja, erti syukur, dan aisya humaira..last sekali penutup kami nyanyi lagu Ya Nabi Salamun'alaik dan selawat beramai2..Terima kasih buat API yg mengundang Devotees, lain kali jemput lagi ye....sekian..=)


You may also like

Favourite pose devotees..hehe devotees, unic dan ajk yg menjayakan MKI Penutup, nyanyi lagu Ya ...