/
0 Comments
selalu rasa x selesa..sebab apa?sebab hal peribadi kita rmai sgt yg amik tahu..its ok, kita fhm, sbg public figure kita msti bersedia dgn pandangan org ttg diri kita..tapi tu lah..em, saje bukak topik ni sbb kadang2 sy kecewa dgn org yg kita percayai, untuk smpn cerita yg sy harap mungkin dia dapat jadi pendengar dan penasihat, bukan sebagai media hebah plak. ni bukan cerita baru kecewa ye.,.hehe..cuma mungkin orng x faham, slh satu sikap saya ialah sy agak perahsia, terutamnya dalam hal2 peribadi..sy mmg susah nak bercerita hal peribadi pd org luar, pada kwn2 terdekat pn agak berat nak klua dari mulut, yg mgkin boleh berkongsi cerita pn dgn adik, akak, n sepupu..sebab apa susah nk percaya kat org?sbb kdg2 cerita tu kecik je, tp dia yg sepatutnya sbg pendengar dan pemberi pndangan, tapi jadi tukang besar2kan cerita, tukang buat grup untuk cerita peribadi saya, dia rekrut geng2 dia sendiri untuk bercerita, ttg masalah sy,ttg hal pribadi, ttg kecenderungan sy mungkin pada sesuatu..x best ar dapat kwn camni..


p/s : siapa mkn cili, dia rasa pedas..siapa masuk kedai kasut, agak2 muat tu mmg kasut dia lah tu..


You may also like

selalu rasa x selesa..sebab apa?sebab hal peribadi kita rmai sgt yg amik tahu..its ok, kita fhm, sbg public figure kita msti bersedia dgn pa...