/
0 Comments
kelmarin ke balakong pegi jumpa hafiz hamidun utk bincang ttg web arteffects, so disebabkan kelewatan dtg tak dapat la jumpa time tu, kna jumpa di putrajaya..on the way g putrajaya singgah la ofis devotees di semenyih jap, dan tak ku sangka2 'brg' yg kupesan sudah sampai di pos office semenyih ! wahhaha, hepinyer..so terus lah gi post office semenyih, untuk amik barang itu..apakah barang itu? yer barang itu adalah cd sbuah kumpulan korea (yg tengah jd kegilaan sket skrg ni..hehe), dipesan direct dari korea thru ebay..so transaction smua dibuat secara online je..puas hati rasanya walaupn harga jadi mahal sket, sbb kat malaysia xde jual cd ni kenalah beli terus dari sana..nanananaa,dalam keta terus excited siap amik gmbr ni haa dan apa lg terus la psang cd nyer menuju ke putrajaya ..=)



You may also like

kelmarin ke balakong pegi jumpa hafiz hamidun utk bincang ttg web arteffects, so disebabkan kelewata...