/
0 Comments
Alhamdulillah, sabtu lps 25april2009 Devotees start join utk siri jelajah show Gempak Desa Astro (GDA) di bawah tiket Astro Oasis. Utk yg pertama ni kitorg sampai di Negeri 9, diadakan ni Jemapoh..program ni merupakan program astro turun padang berjumpa dengan rakyat2 di kawasan yg masih segar dengan label desa..so sampai je ptg tu ada la sesi bertemu peminat,selain Devotees, ada gak Ust Akhil Hayy, InTeam, dan Bro Salleh Brothers (yg datang bersama kami)..

Petang tu lepas di padang, kitorg g makan bersama dgn artis2 nasyid lain, tak ketinggalan juga beberapa org artis AF..Then solat berjemaah di masjid kg jemapoh dan dgr sedikit tazkirah bertajuk 3 perkara yg dibawa selepas kematian..isya' pun berjemaah dan seterusnya menuju ke tempat show..after show terus balik hotel, tp singgah minum2 jap. dannnnn..sekembalinya ke hotel didapati pusat bowling bwh hotel tu masih bukak ! wahahah..apa lagi, semua devotees pn naik bilik salin baju dan terus g layan bowling plak..ada 5 penyertaan (devotees 4org termasuk bro salleh)..kalah dan menang dirahsiakan ..(hehe, sbb daku kalah..hua3)sebab kekalahan setelah dikaji bersama dengan adi, maka kesimpulannya nombor turutan pemenang adalah berdasarkan berat badan..haha, so dah tentulah kan awal2 sudah diketahui siapa juara..=p


You may also like

Alhamdulillah, sabtu lps 25april2009 Devotees start join utk siri jelajah show Gempak Desa Astro (GD...