/
0 Comments

musim pecah kepala sekarang ni..ahh..tengoklah tajuknya pun dah tau..ni lah antara benda2 yg bermain dan berlari lari dalam fikiran ni..td dah lepas 2 exam paper, masih ada 3 paper berbaki lagi..nak setelkan album nasyid indie jugak.alhamdulillah, x terkejar2 sebab smuanya masih dalam timeline yg ditetapkan..cuma rasa mcm ada part2 kerja neurotic studio yg agak terabai sket.huhu, dah start x menang tangan dah ni..album devotees? wallahu a'lam, masih dalam pembikinan, hafiz hamidun pn bz, devotees pn ada gak banyak komitmen.mudah2n akan siap dalam pertengahan tahun ni..tapi nampak macam album nasyid indie yg release dulu kot..? tahun ni sibuk sangat sangat..rasa nak melancong lah hujung tahun ni..nak jalan-jalan cari jodoh..:D


You may also like

musim pecah kepala sekarang ni..ahh..tengoklah tajuknya pun dah tau..ni lah antara benda2 yg bermai...