/
0 Comments

Alhamdulillah ! Setelah lebih kurang 2 minggu akhirnya berakhir jugak perang terakhir untuk semester 2 2008/2009 ni..huhu, tadi paper yg last, lega sangat dapat setelkan smuanya..exam rasanya dah habis untuk smua course, so dah bermula lah cuti uia ni..tapi disebabkan diriku sangat bz, maka cuti ni pun xdelah bercuti sangat, macam biasa lah bila cuti je msti x boleh dok diam..cuti ni insyaAllah yg akan menyusul ialah album nasyid indie, website EZQurban dan 6ixthsense, juga blog rahmathmn.blogspot.com (seoarang pendatang baru dalam bidang seni nasyid), selain itu sibuk gak ada tempahan untuk music arrangement dan kompos lagu2 baru untuk beberapa kumpulan dan individu. Ha, Devotees pun insyaAllah nampak macam dah banyak tempahan untuk show, produksi album pn masih wajib diteruskan..mudah2n smuanya berjalan lancar insyaAllah..

p/s : maaf banyak2 kepada client2 neurotic studio yg dah lama menanti disebabkan servis saya lmbt/terlewat.mklumlah smua kerja buat sendiri, kadang2 x menang tangan. saya merancang Allah jua yang menentukan..Walau apapun salah tu dari saya, maaf beribu juta lemon jua yang kupohonkan ye..=)


You may also like

Alhamdulillah ! Setelah lebih kurang 2 minggu akhirnya berakhir jugak perang terakhir untuk semeste...