/
0 Comments



Sejak khamis kelmarin sampai jumaat malam smlm luangkan masa dengan grup FeelHoney yg merupakan antara grup nasyid yg menjayakan pembikinan album nasyid indie..FeelHoney yg terdiri drpd 5 orang (4 sabahan & 1 sarawakian) smuanya sangat berbakat dlm nyanyian.. kenal diorang ni masa show devotees di UM Nilam Puri 2007..Smuanya student UM Petaling Jaya skrg ni..hari khamis diorang smbung recording lagu 'Kisah Cinta' yng dipertaruhkan dalam album nasyid indie nnt. So macam2 la pengalaman berborak dan cerita2 dengan diorng ni..

Hari jumaat plak secara agak tak berapa bersedia, kitorg pun g bermandi manda di sg pisang (berdekatan UIA), boleh kata ala ala berkelah la..spatutnya 5 orng budak2 ni, tapi sorang (si Amin) dah balik Sabah dan Anip plak x dapat nak join sbb kena packing untuk balik Sabah hari ni (sabtu)..So ptg jumaat smlm yg ada cumalah diriku, hasbi, din, kimo, dan incik faiz..lewat sungguh start smlm sbb saya dok berkejar sana sini g balakong, pastu damansara, amik mereka2 ni di PJ, then baru ke gombak..start berBBQ lbh kurng 6.15pm..haha,lewat sungguh..yang jadi cabaran gak ialah tak bawak jaring untuk panggang ayam, tapi mujur gk la bawak kuali yg comel ni, tapi x bawah minyak plak..so incik faiz pun picit2 ayam tu (ayam dah siap peram beli kat giant) sampai klua lemak, then lemak2 itu pn menjelma menjadi minyak ! hehe, fakta sains tu..so berjaya gk la masak..walaupn xberapa byk masa tp alhamdulillah, berkat kerjasama, enjoy, dan xde yg perangai pelik2 (seperti mengada2 atau demand lebih), dengn apa yg ada masa yg singkat tu pn rasa best gak..sebenarnya x panggang ayam tu, kite kire goreng la dah situasi macam tu kot..haha..



You may also like

Sejak khamis kelmarin sampai jumaat malam smlm luangkan masa dengan grup FeelHoney yg merupakan a...