/
0 Comments
Assalamu'alaikum..bismillah, alhamdulillah...masih Allah sayangkan diri ni, dikurniakan nyawa smpai saat ni untuk sempat tengok wajah2 org yg tersayang, untuk buat perkara2 yg digemari, utk selalu renung2kan saki baki usia yg x diketahui jumlahnya, dan masih smpat utk saya coret sket sbyk perkara2 yg mungkin x berapa berkesempatan sgt nak update semenjak 2 menjak ni.

akhir2 ni terbaca posting akh hazar wildan dan akh amin inteam ttg juara NMI yg baru diadakan. kesian dengan munsyidin yg dianak tirikan pada malam tersebut..kali ni devotees xde rezeki untuk masuk bertanding sebab xde hantar lagu baru, tp dalam hati bersyukur juga sbb kalau kami jadi peserta pun dengan layanan yg sebegitu rupa boleh bikin panas dan kecewa..alhamdulillah..mudah2n dari kekurangan dan kesilapan yg berlaku, pihak2 yg bertanggungjawab akan lebih menanggung dan menjawab semua isu dan permasalahan dari smua sudut, ok tutup cerita nmi.

Skrg ni sperti yg smua maklum musim final exam d universiti2 sluruh ngara, UIA pn macam tu jugak, dan di saat saya dok mengarang ayat ni pun esok ada paper math, smpat gak nak online catit2 ssuatu.. biasalah, penat gak bila asyik dok mentelaah subjek je kan. Exam insyaAllah habis 17hb ni dan ada beberapa program yg dah siap disusun sampailah naik semester baru nnt.

sabtu ni insyaAllah devotees show di dataran melaka, jam 9pm, tp saya x pasti program apa. terbuka kepada semua,so sapa2 yg berkesempatan bolehla hadir. devotees juga insyaAllah akan ke Kemboja lagi tahun ni, sponsored by EZ Qurban, seperti juga tahun lepas kedatangan kami kali ini selain menyaksikan aktiviti2 korban dilakukan disana kami juga akan mengadakan persembahan nasyid dan harap2nya kemeriahan akan seperti tahun lepas atau lebih baik lagi, insyaAllah.

juga sepanjang berada di sana nnt saya sendiri pastinya akan selalu sibuk kerana banyak kerja2 neurotic studio yg perlu digerakkan, antaranya music arrangement untuk grup nasyid baru R-IF, mini album untuk grup nasyid Ma'ahad Muhammadi (L) kota bharu, album nasyid indie vol. 2 yg dah mula mengumpulkan munsyidin underground, dan beberapa projek design.

mohon smua untuk doakan yg terbaik buat diri ini, dan buat smua umat Islam yg berada di seluruh dunia.mudah2an setiap usaha kita berlandaskan jalanNya, dan smoga dijauhkan dari bala bencana, kecelakaan, hasad dengki, dan perkara2 yg tidak diingini. Salam perjuangan buat smua, assalamu'alaikum. ;-)


You may also like

Assalamu'alaikum..bismillah, alhamdulillah...masih Allah sayangkan diri ni, dikurniakan nyawa smpai saat ni untuk sempat tengok wajah2 o...