/
0 Comments
Assalamu'alaikum semua..

Alhamdulillah, Allah msih sayangkan diri ni, masih dipinjamkan nafas utk terus jadi hamba & saksi keagungan-Nya..Subahanallah... Penat balik dari Kemboja rasanya dah hilang, skrg ni waktu menggali smula tenaga yg hilang dek kerana kesibukan di kemboja, ke sana ke mari berjalan dan bershopping. Memanfaatkan sisa2 cuti sem 1 yg tinggal ni saya sedang sgt sibuk menyiapkan beberapa perkara termasuklah;

1) Cerita + video + gambar2 Devotees di kemboja, insyaAllah dalam masa terdekat akan upload di blog ni. so kena selalu lh jenguk2 blog ni utk tahu perkembgn terkini.

2) music programming beberapa projek, termasuk kumpulan Castury, R IF, Nasyid Indie Vol. 2, Ma'ahad Muhammadi, dan beberapa lagi

3) insyaAllah ni satu lagi perkara yg terbaru iaitu album nasyid saya (secara solo) bertujuan untuk mengumpul dana bg membantu masyarakat Islam di Kemboja. idea ni dapat masa drive balik rumah malam tadi, bila terkenang2kan tragedi yg baru2 ni berlaku di mana 200 rumah masyarakat Islam di phnom penh terbakar dan mereka masih lg tinggal di bekas tapak rumah mereka yg dah terbakar tu hanya berbumbungkan kanvas an berdindingkan kain2 bju yg tinggal. sangat mengharukan..Doakan mudah2n usaha sket sebanyak ni dapat bantu mereka pulihkan kehidupan mereka kalau x dapat banyak pun sekurang2nya dapat bantu kembalikan seperti sebelumnya, insyaAllah.

Terima kasih kerana membaca.;-)


You may also like

Assalamu'alaikum semua.. Alhamdulillah, Allah msih sayangkan diri ni, masih dipinjamkan nafas utk terus jadi hamba & saksi keagunga...