/
4 Comments


title
DALAM SUJUD CINTAKU
composed, written & performed by
ABD HALIM BIN AHMAD

Kau berikanku segala-galanya
dan Kau mengujiku dengan cinta dunia
yang sungguh indah dan
Kau hiaskannya dengan intan permata
dengan jua wanita
dan kedudukan yang memalingkanku
daripada-Mu

Dalam menikmati kurniaan-Mu
tak terucap lafaz terima kasihku
namun untuk jadi yang terbaik
juga masih belum kumampu

Dalam sujud cintaku
fanaku diulit rindu
getirnya cemas di kalbu
takut hidup tanpa redha-Mu

Hanya kerna-Mu Tuhanku
aku hidup dan ku akan
kembali pada-Mu
hanya pada-Mu dalam
sujud cintaku...



nota : dah lama x hidangkan para pembaca setia blog saya ni dengan lagu baru. jadi kali ni saya upload 1 lagi lagu baru, insyaAllah antara lagu yg akan saya muatkan dalam album solo nnt. mudah2n dapat layan & dihayati, smoga dpaat manfaat, insyaAllah :)


You may also like

title DALAM SUJUD CINTAKU composed, written & performed by ABD HALIM BIN AHMAD Kau berikanku segala-galanya dan Kau mengujiku denga...

4 comments:

nazurah adila said...

waa..gler layan lagu ni...hehe..best3

nazurah adila said...

best3

eizan0406 said...

suke lagu ni...maksudnya cukup mendalam bila dihayati...teruskan pejuangan dakwah...

hurin said...

salam. stumble dkt sini sbb nak cri lirik DSC.frankly, nasyeed ni lain dripada yg lain. lagu2 drpd devotees mmg xpernah mghmpakan. tsabat, moga Allah berkati. iAllah.