/
8 Comments


Assalamu'alaikum smua :) Sbuah lg karya terbaru saya, Pengabdi CintaMu. Nyanyian Zulhilmi feat. Halim. Bakal dimuatkan dalam album koleksi nasyid indie vol. 2 "Nasyeed Semesta Bertahmid". Ni preview version, jadi anda akan dapat dengar sepanjng2 lagu akan ada suara comel yang sebut "Preview Nasyid Indie Volume Two"..hehe..Apa2pun slmt menghayati!


You may also like

Assalamu'alaikum smua :) Sbuah lg karya terbaru saya, Pengabdi CintaMu. Nyanyian Zulhilmi feat. Halim. Bakal dimuatkan dalam album kol...

8 comments:

airieyahh aider said...

Sangat best Halim!~ tahniah!!~ xtau nk kate ape lg!~

** pssttt.. xsabar nk dptkan album nasyid indie volume 2~ all d best ya.. :)

AieN_AtirA said...

Assalamualaikum.
cuma nak komen yg part tinggi tu.kena improve kan lagi. dpt dgr tekak kalian 'sakit'.
Wallahualam.

*nice song..tumb up for both of u.

Nur Asy Shuhada said...

Assalamu'alaikum...
bes lagunye..ditambah lagi dgn suara comel tu..
Mula2 dgr igtkan bunyi ape..hahahaha
Cepat2 kuar album..xsabar dh ni..=p

SALSABILA HUMAIRAH IBNI SAFWATULLAH WALIUDDIN said...

Alhamdulillah sungguh menusuk...yang akak faham tentang peranan hamba mendamba cinta ilahi...tapi belum dapat istiqomah di jalan islam...tapi ada suara adik comel tu sedikit mengganggu feel...wah mcm akak pulak yang recording

Abd Halim Ahmad said...

wa'alaikumussalam..syukran smua..ada tekak sakit? slh dengar kot tu..everything was recorded smoothly & ikut mcm producer punyer mahu. tp xpe, pendengar lebih berhak menilai ;-) jazakumullah..dptkan yg original ye nnt.

AieN_AtirA said...

tekak sakit maksudnya tekak itu dipaksa utk forward la~ :P
bila ya mahu launchnya?harap time family dtg melawat saya di sini, boleh dieorg bwkkan sekali album indie vol 2 + berjalan tanpa henti (special request ni)

Suraya Firdaus said...

mabruk akhi halim... akhi buat yg dpt buat yg terbaik for the accoustic version. rasa mcm susah nk bwk lagu ni especially yg part tinggi tu. tahniah skali lagi...

nadiRASUL@iman said...

Awesome!! ^_____^ Hoped for more great "good" music!