/
7 Comments


PUJUK RAYU
Lagu/lirik: Abd Halim Ahmad

Setiaku serahkan padamu
Kepercayaanku telah kau miliki
Kuharap usah kau pinta lebih
Sekadar itu yang mampu kuberi

Biar mereka katakan kita ini
Pasangan yang tak happy go lucky
Namun aku bahagia begini
Suara mengata apa kupeduli

Kau seharusnya terima ku seadanya
Fahami prinsip dan aturan untuk bersama
Jangan berani cuba-cuba untuk memulakan
atau kau terima padahnya

....................................

Assalamu'alaikum

Ada 2 perkara yang selalu bermain dalam fikiran dan ruang kerja saya; graphic design atau buat lagu. Kadang2 idea nak design tu langsung tiada, time tu jugak semangat nak cipta lagu baru membara! Inilah dia hasilnya..he2..'Pujuk Rayu' versi demo. Selamat mendengar :)

p/s: jangan lupa dapatkan Album Nasyeed Semesta 14 MAC 2011 ini !


You may also like

PUJUK RAYU Lagu/lirik: Abd Halim Ahmad Setiaku serahkan padamu Kepercayaanku telah kau miliki Kuh...

7 comments:

CHAHAYA-ANNUR said...

Assalamualaikum.lagu dan lirik yang menarik.semoga berjaya.selamat berkarya dan berdakwah di medium nasyid=)

CHAHAYA-ANNUR said...

Assalamualaikum.lirik dan lagu yang menarik.semoga berjaya menyampaikan dakwah dan karya elalui medium nasyid.bittaufiq wan najjah for halim&devotees.

AieN_AtirA said...

kenapakah liriknya begitu?'menakutkan'!

::نور فيلزاتي:: said...

comelnya lagu ni. hehehe. bittaufiq wannajah. smoga akhi halim terus sukses dlm smua bidang. :)

Nur Ilyani Abd Munir said...

Tahniah akhi Halim.Moga terus berjaya dalam industri nasyid. May Allah bless you

CiK KiaH said...
This comment has been removed by the author.
CiK KiaH said...

skali dgr lagu nih terus suke...trs mndownloadnya... smpai skrg msih brulng kali mndengr lagu nih...dh lme mnnti yg full punyer... =)