/
9 Comments


Assalamu'alaikum,

Lama tak update blog ni. Sekarang musim final exam & saya sangat padat dengan jadual exam, final year project (FYP), album-album terbaru yang akan menyusul (antaranya Feelhoney & akan memulakan produksi nasyid indie vol. 3 juga tak berapa lama lagi). Kena segerakan semuanya memandangkan bulan Mei nanti jadualnya sudah padat dengan perkara yang menyeronokkan :)

Apa-apapun sila layan video terbaru Message Undelivered versi lain sikit (lirik masih sama), cuma nyanyian & arrangement music sedikit berlainan. Selamat mendengar.


p/s: lagu ini tidak mengajak kepada cinta sesama manusia (memandangkan ramai sangat yang confuse dengan liriknya. InsyaAllah 'jawapan' bagi Message Undelivered akan release soon. Jadi kena tunggu untuk tahu apa sebenarnya yang berlaku.


You may also like

Assalamu'alaikum, Lama tak update blog ni. Sekarang musim final exam & saya sangat padat dengan jadual exam, final year project (...

9 comments:

TintApEna said...

jadi lagu ini menceritakan mengenai apa eekk, mcm perhubungan yg baru nak bermula ja...

noorsuriati said...

betul ke? xsabar nak tau jawapan. sbb still keliru dgn lirik dier. :D

Raudhatul Iman said...

assalamualaikum wbt,akh halim..
lgu nie mmg best...n spt yg dikatakan,mmg ramai yg x fham ape mksud sbenar lgu tu...klu x silap,lgu nie mncritakan tentang persahabatan??pape pun jwapannye,hrap bgi jwapannya scepat mungkin... ^_^

are_jah91 said...

assalamualaikum akhi,,
lirik lagu ni mmg betul2 direct,,x tersirat-sirat n mcm ditujukn kpd seseorg je...still menunggu smbunganya...smoge sukses(^_^)

::نور فيلزاتي:: said...

tahniah akhi halim! lagu ni mmg misteri. :) tak sabar nak tahu sambungannya.

:: Nurul Nadia Azman :: said...

it sounds great..bravo! lagu ni..smakin misteri, smakin org interested nk taw jalan citernya...kekalkn..=)

EYQASARA said...

Assalamualaikum.. best! tu je yg bley eyqa ckp.. i love this song.. :) keep it up!

Akuro Kajiwara said...

best!!! (^^,)

wawa ;) said...

salam, lupe minx permission jdkn lagu nie halwa teliga kt blog saya,
terima kaseh. :)