/
8 Comments
Assalamu'alaikum

Suatu masa dulu, ada seorang awek yang baru saya kenali melalui sebuah course. Nampak pendiam & pemalu. Kitorang kena bekerjasama untuk menjayakan satu karnival ni di UIA selama 2 hari pada hujung minggu. Selesai kerja hari pertama, masing-masing pun balik kolej. Malam tu dia pun mesej saya,

Awek : Saya susah hati lah dengan roomate saya ni. Dia makin murung sekarang. (Tiba-tiba sms tak bagi salam terus citer masalah)

Halim : Oh, kenapa dia jadi camtu? (cuba buat-buat ambil berat nak tahu)

Awek : Dia suka duduk sorang-sorang sekarang ni. Pastu menangis. Bila saya tanya dia tak jawab.

Halim : Oh, dah cuba tanya dia kenapa? kot-kot ada masalah study ke, dengan pakwe dia ke..(dah cuba buat andaian macam inspektor gadget)

Awek : Entahlah, dia sampai tak solat, bila saya tegur dia diam, lepas tu menangis semula.

Halim: Oh, dia course apa? (pusing tanya benda lain pulak pasal dah tak tau nak tanya apa)

Awek : KENAPA AWAK BANYAK TANYA? hish..dah lah


Aiyo, tanya pun kena sound. Sapa suh dia pi story kat saya. Pening2 layan keanehan awek ni. Mujur sekarang dah tak pernah contact lagi ;-p


You may also like

Assalamu'alaikum Suatu masa dulu, ada seorang awek yang baru saya kenali melalui sebuah course. Nampak pendiam & pemalu. Kitorang k...

8 comments:

::نور فيلزاتي:: said...

baca cerita ni, lawaklah pulak. dia yg serbu dlu, tiba2 nak marah pulak. hai, manusia mcm2 fiil. =)

z said...

hahh..speechles..kan dh kena sound.hoho

nur solehah said...

awek tu yg sakit kot?

hehe

wawa ;) said...

haha. manusiaaaaaaaaaaaa :)

نور العين عبد الرشيد said...

tu adalah tanda2x dia minat en.halim la.aigoo~ itu buat2x tak paham ke mmg tak paham ni?

*Azdah* said...

ehehe comel ceritenye ^_^

funis said...

kah kah kah....ni boleh buat sketsa maharajalawak nih..

atikah said...

no comment...tersenyumsorang2 bc post ni...ada patt dia sound org ygnkmnolong....hiii