/
10 Comments
Assalamu'alaikum,
Semalam petang sementara menantikan waktu berbuka saya terima call daripada seorang kenalan utk jmputan sebagai Artis Undangan dalam segmen Artis@Selamat Pagi 1Malaysia TV1 utk siaran 10/08/2011. Kalau ikutkan memang nak pegi as Devotees tapi yang lain2 kerja, so mmg saya sorang jelah yang dapat bagi komitmen & hadir sebagai Halim shj.

Disebabkan terima undangn pun last2 minute, so tak berapa sempat nak khabarkan pada rakan-rakan selain di facebook. Atas permintaan ramai sy embed juga video yg sempat dirakamkan oleh Rxeme Yunus (thanks Rxeme)untuk tatapan sesiapa yg tak sempat tengok. Selamat menonton ;-)








P/s: Maaf jika ternantikan posting lagu baru. InsyaAllah sooooonn ;)


You may also like

Assalamu'alaikum, Semalam petang sementara menantikan waktu berbuka saya terima call daripada seorang kenalan utk jmputan sebagai Artis...

10 comments:

taQi said...

huyoo..gempak la

*Azdah* said...

Famous la abg halim pasni,hehe..lagu yg sgt diminati, dalam sujud cintaku, tahniah2 (^_^)

::Cik Pija:: said...

wahhh abg halim sudah femes masuk TV .. live pulak tu ^__________^ nice performance, walaupun agak nervous tadi. HEHEHE. good luck!

hatiku milikMU said...

nice..

::siti norbaiti:: said...

serius lagu ni memang buat sy insaf..lirik mendalam habes..thanx sbb buat lagu yg indah sebegini :)

are_jah91 said...

nice song...hebat la abg halim, semua buat sendiri, cipta lagu dll..good luck(^_^) dan salam ramadhan~~~

Faaizz d. Zul said...

hai abg Halim, ada tips2 mahu kasi jd femes masuk tv x? XD

khalilah said...

alhmdlh..:-))

nadiRASUL@iman said...

The multitalented Abdhalim Ahmad~

Roslan Zawawi said...

best3!!! tahniah ya akhi! :)