/
20 Comments


Assalamu'alaikum,

Sepertimana tajuk di atas, dengan ini saya mengumumkan ingin membuka penyertaan untuk bersama2 saya berjalan dan melancong ke Seoul, Korea pada musim luruh (Autumn) tahun 2012 :)

Information as below:

1) Tarikh: September 2012 (5 hari 4 malam) Tarikh akan ditetapkan setelah kita berbincang nanti

2) Penerbangan: Air Asia

3) Harga Tiket Pergi Balik : Between RM 615 to RM 1,000 (Bergantung kpd beli lambat atau cepat, klu confirmkan cepat maka dapatlah harga paling murah)

4) Penginapan : Seoul, Korea (Hotel bertaraf backpackers)

5) Budget makan/minum/penginapan/perjalanan/tiket masuk ke destinasi pelancongan : Kurang dari RM 1,000

6) Antara lokasi yang akan dilawati ialah daerah Itaewon (Masjid utama), Pulau Nami (Winter Sonata), Namdaemun (Shopping), dan banyak lagi!!!!


Waktu solat terjaga, makanan halal juga disediakan, dan yang pasti anda akan saaaaangat suka & teruja!!! :)


Untuk keterangan lanjut please CALL ME at 017 7222 612. SMS after 12midnight & before 7am sahaja.


TARIKH TUTUP: 30 OKTOBER 2011!!!
Penyertaan terbuka kepada lelaki dan perempuan


Terima kasih :)


You may also like

Assalamu'alaikum, Sepertimana tajuk di atas, dengan ini saya mengumumkan ingin membuka pe...

20 comments:

'aen fatihah said...

assalamualaikum..
betul ke ni???
interesting tapi mcm sush je nk caye...hm..

Airieyahh Aider said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa!~!!! mcm nak ikot!!!!

mujahadah solehah said...

realy wan 2 mke it~but since i've 2 enter univcty dat time~not my luck~

Abd Halim Ahmad said...

wa'alaikumussalam 'aen fatihah, ni betul2 & serious. Buatpe saya nak tipu sesiapa, orang kenal saya so takkanla nak ajak main2 pulak kan :)

'aen fatihah said...

owh e..
dh lame brminat nk prgi sana..
tyme tu cuti sekolah x?
kwn y brmint tnye cane contest tu?

nirhamna said...

salam..

insyaAllah saya akan join :)

zIyEn said...

ada limit brape org x?

*IFI* said...
This comment has been removed by the author.
Pena Biru said...

Assalamualaikum.. teringin sgt mau pergi.. tp bajet x m'izinkan.. insyaAllah, lain kali...

Abd Halim Ahmad said...

Limit 10-15 org sahaja. Klau ramai2
sangat nnt dah macam lawatan sambil belajar pulak ;)

ina said...

salam
nak tanya btol ke tiket gi balik x sampai rm2000??... excited nak join dengan member2 nie

thank you

Abd Halim Ahmad said...

ina: tiket klu naik airasia pergi dan balik lebih kurang rm 600 to rm 1000. Kalau beli skrg mmg tengah promotion boleh dapat harga pegi balik dalam rm 600++.

Ni x termasuk kos2 lain (makan minum, penginapan, pengangkutan, tiket2 masuk ke lokasi pelancongan, etc)

Airieyahh Aider said...

selain harga tiket, yg lain2 tu berapa total ongkos nya en. HA?

etyeimora said...

salam..saya sangat beminat dengan pelancongan nie..tapi nak tanya..berape semua budjet nak kena sediakan kalau nk p sana? Tq

nurul iffah nasuha said...

y not buat lawatan sambil blajar?haha..ehemm..

intan said...

salam.. halim, dah full ke trip ni..macam berminat nak gi..

nisa_islam89 said...

Allah! october?? bru baca..:( xda rezeki..

Nuralyn said...

Assalamualaikum...

Nak tanya, korg decide nak gi bila? Agak2 nyer, 6 September tuh dah start musim luruh ker?

mrtravelbug korea said...

Salam,
Jika x sempat join group ni.anda boleh join percutian kami ke korea ..sila lawati laman web kami utk keterangan lanjut
Www.muslimtravelbug.com

Thanks tuan blog

aizamia said...

salam,
frm continuous research on the itnet, mid oct is the best time to experience the autumn foliage,lau g sep colour daun blum btukar,cuma a bit chill je, me myself will go on early oct though,insyaAllah,just my op.:)