/
6 Comments

Assalamu'alaikum,

Wokay wokay wokaayyyy..Apa khabar semua? Diharapkan semuanya sihat, bahagia, gembira, dan selalu di bawah redhaNya insyaAllah. Baiklah, sekitar Disember 2011 yang lepas saya dan beberapa orang krew penerbitan Neurotic Studios telahpun menjalankan penggambaran video klip daripada single saya yang seterusnya iaitu Message Undelivered. Lagu ni sebenarnya telahpun dimuatkan dalam album Koleksi Nasyid Indie Vol. 1 - Nasyeed Underground terbitan Neurotic Studio pada tahun 2009, dan untuk versi terbaru 2012 ini saya tampilkan semula lagu ini dengan komposisi muzik yang baru & rakaman terbaru dan akan diperkenalkan sekali lagi secara rasminya dengan video klip sekali.

Apa yang menariknya tentang kemunculan video klip Message Undelivered ni? Ya, saya dengan ini amat berbesar hati ingin mengumumkan yang 1 peraduan akan dibuka di mana hadiahnya berupa pakej percutian ke Seoul, Korea pada musim luruh 2012 ini bersama saya dan beberapa orang rakan lain. Awesome kan? ;-) Jadi diharapkan kepada sesiapa yang memang dah lama berhajat nak berjalan-jalan ke Korea tapi dengan jalan mudah dan cuma usaha sikiiiiittt je, jom sertai peraduan ini yang mana saya akan mula buka penyertaannya insyaAllah 7 JUN 2012 bersamaan hari Khamis. Bersiap sedialah semua kerana peluang keemasan mungkin hanya datang sekali seumur hidup.

So, stay tune dengan update2 saya terutamanya di facebook page saya www.facebook.com/halimdevotees dan juga facebook.com/halimofficial untuk berita-berita terkini dan cara penyertaan. Akhir sekali please share this ads to others, kerana untuk anda menang sebenarnya adalah dengan mem'promo' cerita ni kepada rakan-rakan anda yang lain, tak kira la kat blog sesiapa ke, facebook page member ke, page Justin Bieber ke, Maher Zain ke, forum-forum ke, hatta ke forum resepi sekalipun amat digalakkan bagi membuka peluang lebih untuk memenangi hadiah ni *dah bagi hint ni*. hehe.

OK selamat menunggu 7 JUN 2012 ni, jangan lupa, jangan lupa dan jangaaaann lupa okayy! See ya, asssalamu'alaikum :-)


You may also like

Assalamu'alaikum, Wokay wokay wokaayyyy..Apa khabar semua? Diharapkan semuanya sihat, bahag...

6 comments:

zafirahtajudin :D said...

menarik! akan di share di blog nanti :)

Hea Jung said...

haha..halim2..mcm2 idea dia.wokeh..letak jugak kat fb dan blog.walaupun mmg tokleh pny nak p korea tu,tp,promo lah utk insan bernama sahabat ni sorang.(walaupun awk x anggap sy shbt,tp sy dh anggap awk shbt sbb bnyk faedah yg sy dpt dr lagu awk. :) peace n war!

Hea Jung said...
This comment has been removed by the author.
nisa_islam89 said...

salam,akhirnya ms yg ditunggu tiba,bestnya

muslimahmerahjambu said...

Urm....nak masuk...tapi, kut2 nanti klaulaa mng kan, tak dapet nak pergi gak...nak SPM..hehe...sedih.. :(

Tasbih Putih said...

Assalamu'alaikum ya akhi ^^

Sye ske lagunye tp sye tak suke tgok videoclipnye.. maaf ye!