/
3 Comments

Assalamu'alaikum semua,

Ayu kan gambar ni? haha, disebabkan koleksi photoshoot sendiri tak berapa nak banyak, dan kebetulan jugak ni yang latest picture, so saya terpaksa membenarkan diri saya sendiri merekabentuk e-kad ni yang menampilkan saya seperti seorang yang sangatttt 'sopan'. hehe. Apa-apa pun mesejnya yang lebih utama. Bersempena aidilfitri yang mulia ini saya susunkan 10 jari, memohon ampun dan maaf, semoga jika ada kata2 atau posting saya di blog ni yang mengguris hati para pembaca sekalian dapat dijadikan 0-0 lah hendaknya insyaALLAH.

Jangan lupa juga dapatkan CD Zikir Para Perindu Syurga, buat masa ni belum ada di pasaran lagi tapi dah boleh dimiliki melalui tempahan secara online. Mudah-mudahan setiap orang akan memilikinya dan manfaatnya kita kongsi bersama insyaAllah. 

Sekian, salam lebaran dan berhati-hati walau di mana jua kita berada, raya tu raya gak, syariat jangan dilupa ;-) Assalamu'alaikum ...



You may also like

Assalamu'alaikum semua, Ayu kan gambar ni? haha, disebabkan koleksi photoshoot sendiri ...

3 comments:

✿Cik Gucciey Lavender✿ said...

smart laaahh . rase nk buat gak e-card nie tapi takpe lah . hee . selamat hari raya ^^.

Cik Beruang said...

Ayu di Aidilfitri katanya :p

Behind Ink said...

happy eid mubarak Halim ! :D