/
1 Comments

Assalamu'alaikum semua :)

OK saya janji kali ni last posting pasal Seoul atau Korea atau Backpacker ke Korea atau Melancong ke Korea atau Jalan Jalan Ke Korea atau apa2 yang seumpamanya. Lepas ni Jom Backpacker dah ada website sendiri dan sesiapa yang nak tahu pasal pakej2 yang kami tawarkan boleh pergi direct ke website nya ye. Hehehe.

Untuk pengetahuan anda, selain menawarkan pakej2 Jom Backpacker mengikut tarikh yang diatur oleh kami, anda juga KALAU DAH BELI TIKET FLIGHT SENDIRI terutamanya kerana teruja dengan promosi giler2 murah yang di offer oleh Airasia contohnya TAPI TAK TAHU MACAMANA PENGURUSAN di Korea nanti, JANGAN RISAU, kerana JOM BACKPACKER sedia membantu :-)

Contact nombor di atas, SMS boleh, Call pun boleh. Oh ye, nak email pun boleh. Just email details anda seperti BERAPA ORANG YANG DAH BELI TIKET, TARIKH FLIGHT, BERAPA HARI, dan hantarkan ke JOMBACKPACKER@GMAIL.COM. Kami boleh quot harga yang paling best & murah, serta cadangan jadual perjalanan anda di sana.

So apa2hal boleh segera contact kami kerana kita dah ada banyak tarikh yang dah siap dibooking, mungkin tarikh anda perfgi tu masih available utk kami bawa anda. Baiklah, jumpa lagi dan terima kasih kerana membaca :-) Assalamu'alaikum !You may also like

Assalamu'alaikum semua :) OK saya janji kali ni last posting pasal Seoul atau Korea atau Backpacker ke Korea atau Melancong ke ...