/
1 Comments
Assalamu'alaikum,

Alhamdulillah masih hidup lagi ye saat menulis ni. Sekarang rasa macam trending orang dah kurang baca blog berbanding social media. Tapi apapun sebagai diari peribadi saya nak post sebuah lagu lama yang dulu pernah saya post dalam versi demo, dan kini full version, insyaAllah akan dimuatkan dalam album solo. Terimalah 'TUHAN INGIN KHABARKAN' :)


TUHAN INGIN KHABARKAN

SEKUAT DAN SEJUJUR MANAKAH
HATI INI MERELAKAN
DIA BUKANNYA TERCIPTA UNTUKKU

KUSELAMI ERTI MENCINTAI
BERAT DAN BISA MEREBAHKAN
ANDAI TAK KUGAGAHI
KERNA CINTA ITU MEMBERI
KERNA CINTA ITU PELUANG
NAMUN BUKAN LAGI BUATKU
MUNGKIN TUHAN
INGIN MEMBERITAHUKAN SESUATU

BAGAIMANA HARUS AKU TERIMA
KEBAHAGIAANMU ITU
PUNYA JALANNYA
JALANNYA BUKAN BERSAMA DENGANKU

DIA YANG MENGENALKAN PADAKU
ERTI CINTA SEBENAR
DIA YANG MENYAKITIKU
MESTI TANPA KEHENDAKNYA
SEHINGGA AKU SEDAR

SEGALANYA




You may also like

Assalamu'alaikum, Alhamdulillah masih hidup lagi ye saat menulis ni. Sekarang rasa macam trending orang dah kurang baca blog berbanding...

1 comment:

Husna said...

Tahniah, well done.. Mendalam sgt lirik ne...